Pagina's

23 januari 2022

een verdwenen berichtje

klik om te vergroten
Ik zag pas vorige week dat er een berichtje in mijn messengerbox zat. Het dateerde al van een jaar geleden, maar was nooit met een melding zichtbaar geworden. Het had al die tijd in de krochten van het internet verborgen gezeten. Vraag me niet hoe.....

Of ik nog een paar ansichtkaarten wou komen brengen, vroeg Jeppe. Hij is van Jeppe Mixstore, de winkel waar mijn kaarten van het Deventer ABC urban alphabet te koop zijn. Het is een winkel waar creatieve mensen een stukje winkel kunnen huren voor hun zelfgemaakte spullen. Niet dat ik daar iets huur, mijn kaarten lagen er op de toonbank en nu staan ze in een kaartenrek.

Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat ik letters zocht in de binnenstad. Ik schreef er op Bubbels over. En ik maakte er ook een apart site van: Deventer ABC. Het loopt daar niet storm, maar nog steeds krijg ik daar bezoekers. En af en toe wordt er een kaart verkocht.

Het gaat niet zo goed met Jeppe's winkel. De winkels in de binnenstad hebben het moeilijk. Ze mogen wel weer open, maar er komen nauwelijks toeristen. Dus ging ik vorige week een stapeltje kaarten brengen. Hoef er niets voor te hebben, ik heb van het maken al plezier gehad. Misschien helpt het. Ook al is het maar een heel klein beetje.

24 opmerkingen:

 1. Als ik eens in de buurt ben, weet ik die kaarten te vinden!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de winkel is echt de moeite waard, zo veel moois van creatieve mensen! Kon wel wat reclame gebruiken!

   Verwijderen
 2. Ik kwam best vaak als toerist in Deventer. Vraag me af wanneer ik er weer plezier in zal hebben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de horeca weer open mag, zal het wel weer drukker worden. Maar dan moet je wel het gevoel hebben dat het veilig is uiteraard. En ik weet niet of ik het zelf al veilig vind.

   Verwijderen
 3. Wat een leuke winkel. Ik stuur het door aan een vriendin die in Deventer woont.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was leuk dat ABC.. wist niet dat je er kaarten van gemaakt had. Jeppe heeft een leuke winkel zeg.. dat verdient wel wat reclame ja. Hopelijk gaat het weer helemaal goed komen met de middenstand van lieverlee. En met de horeca ook.. een stad is toch saai zónder hè..!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het heel leuk dat die kaarten bij Jeppe mochten liggen. Het is zo'n leuke winkel, maar juist dit soort winkeltjes hebben het moeilijk nu.

   Verwijderen
 5. Ik hoop ook als het beter weer wordt weer eens in Deventer rond te snuffelen. Jeppe... dat onthoud ik en nu even kijken op die abclink

  BeantwoordenVerwijderen
 6. that looks like a shop I would browse in, I didnt know you had done the letters, they are clever/fun and it was a great gesture towards a small business to visit them with some more.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. It took me ages to do three years ago, Betty. But I had a lot of fun, and am happy to share the fun!

   Verwijderen
 7. Wat goed dat je je kaarten zo gaf. Het lijkt me een leuk winkeltje wat wel wat steun kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief van je om dit leuke winkeltje zo te steunen! En hartstikke leuk, die kaarten! Ik ga later vandaag je ABC blog eens aandachtig lezen en vooral: bekijken. Ik kan me goed voorstellen dat je indertijd heel veel plezier hebt gehad aan het maken van deze serie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd wat je ervan vindt. Het zijn voor jou misschien bekende plekken.

   Verwijderen
 9. Ik hoop dat het weer gauw aantrekt, want wat een leuke winkel is dit!
  Mooi dat je op deze manier steunt en ik heb Jeppe in mijn agenda gezet, mijn lijstje met leuke dingen in diverse plaatsen...voor wie weet wanneer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel allemaal.
  Die kaarten zullen niet enorm helpen, maar een beetje reclame hier, zo te lezen, wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn zus heeft daar ook spullen te koop. Ik hoop echt dat hij het gaat redden. Ik heb denk ik je kaarten wel gezien, toen ik er was.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil in maart graag naar o.a. Deventer. Ga dit leuke winkeltje noteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat sneu voor haar zeg. Haar winkel ziet er heel leuk uit. Hopelijk gaat het snel weer beter.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.