Pagina's

25 december 2018

vrolijk kerstfeest!
9 opmerkingen:

 1. Fijne kerstdagen Judy en een goed en gezond 2019.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil je een heel gelukkig 2019 wensen. En een jaar met veel creativiteit. Ik vind het heel leuk dat ik je heb leren kennen en volg je met belangstelling en plezier. Wil het graag blijven voortzetten.

  Je schreef dat je aardig wat blogs van oudere mensen volgt. Zou je eens willen doorgeven welke je interessant vindt? Wat ik nu gevonden heb zijn dames die zich voornamelijk met fashion bezig houden of met rimpelbestrijding ;-) En dat is af en toe ook leuk, maar ik bedoel meer een blog waarin iemand vertelt over de invulling van zijn/ haar leven.

  Liefs van Geri

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoop dat je ze gevonden hebt, komt vast wel goed. Ik ben door jou ook steeds geinspireerd, Geri, en lees graag verschillende van je blogs.
   Ik wens jou ook en heel goed 2019 in alle opzichten, vooral creatief!

   Verwijderen
 3. Ik heb alle mensen die op jouw bloglovin' nu op Follow gezet. Ik heb er eerst een paar bekeken. En ik ben er echt blij mee. Ik heb zelf bloglovin''ook, maar maak er eigenlijk nooit zelf gebruik van. Dat ga ik nu eens verandering in brengen. Ik zie ook da tik meer volgers heb dan ik wist. Dat is ook vreemd (en leuk) om te ontdekken. Kortom een heel goede tip waar ik blij mee ben. En ik verwacht weer een paar heel mooie blogs te leren ontdekken.
  Liefs van Geri.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allemaal dankjewel! En zo blij dat ik jullie gevonden heb dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.