Pagina's

13 november 2019

slappe thee en crackertjesSlappe thee en crackertjes. Daar leef ik op momenteel. Ziek.
Dan snap je dat ik even niet reageer op mijn favoriete blogs.....

Het begon in het weekend. Maandag bracht ik slapend door op de bank. Maar gisterochtend leek het weer wat en deed ik even een paar noodzakelijke boodschapjes. 's Middags weer niks waard.
Vanmorgen een gekookt ei. Voelt goed. En straks aan de kippensoep.

Ik ging vanmorgen wel even een frisse neus halen. En heb hier en daar gekeken bij de kerstspullen die je al overal ziet. Nee, ik heb nog geen kerstinspiratie. Ik zie schildervrienden al kerstkaarten schilderen. Maar ik ben nog niet zo ver. Als ik naar de plastic kerstversieringen en namaakboompjes kijk, krijg ik zo'n behoefte aan puur natuur. Maar om daarvoor nou een hele boom in mijn kleine flat te halen, nee. Misschien een tak, een echte.

Eerst maar weer op krachten komen. Het is nog niet eens december.....

28 opmerkingen:

 1. Oeiii.. ik wens je van harte beterschap toe hoor.. niks leuk om ziek te zijn, nu niet en nooit niet eigenlijk he! Maar het is er wél weer voor.. met al die nattigheid.. ben zelf al drie keer doornat geregend met de hond uitlaten.. maar ik hoop dat het ziekzijn aan m'n deurtje voorbij zal gaan..!
  (psje.. mág jij wel crackertjes met een koolhydraatvrij dieet? of doe je daar maar even niet aan nu je ziek bent en toch niet veel binnen krijgt? ;-) Ben zelf aan het minderen geslagen.. niét lijnen, maar gewoon van alles de helft minder eten. 't Mag langzaam gaan, áls er maar wat afgaat van lieverlee. :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel mizzD! Ik snap niet hoe of wat ik heb opgelopen, maar het gaat al weer wat beter. Ik zag dat ik al twee blogjes van je heb misgelopen, maar ik lees de komende tijd wel weer bij.
  Nou, ik ben drie kilo afgevallen in drie dagen tijd. Ik moet even niet aan lijnen denken. En ik zou niet weten wat beter is voor darmen en maag dan crackertjes. Het is het enige dat erin bleef.
  Ah, het vadh dieet: van alles de helft. :) Succes, alle beetjes helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hóéft dus ook even niet aan lijnen te denken.. maar ik denk dat je déze manier van afvallen ook niet alles vindt hè..! ;-)
   Oggot.. is dat ook al een dieet? ik deed dat gewoon uit mezelf, leek me logisch hahahaaa!

   Die blogjes zijn niet belangrijk joh.. je éérst maar weer goed voelen hè.. is nu prioriteit!

   Verwijderen
  2. Weet je, deze verloren kilo's zitten er zo weer aan, als ik weer ga eten.
   Haha ik weet niet of het echt zo heet, maar ik heb wel eens van deze methode gehoord. Als het werkt, is het goed. Toch?

   Verwijderen
  3. Weet nog niet of het werkt.. heb besloten me pas na een hele maand te wegen. Ik ken mezelf.. als er na een week nog niks af is (ook al vínd ik dat het langzaam mag gaan hehe) wordt het moeilijk vol te houden voor me. Maar ik heb het idee dat m'n broeken al iets losser zitten dus wie weet..?
   Inderdaad.. kilo's die je door ziekte kwijtraakt zitten er zó weer aan. Maar ik ben blij dat je alweer wat meer opgeknapt bent hoor.. beter iets zwaarder dan ziek hè!

   Verwijderen
  4. Langzaam maar zeker, langzaam is goed. Succes, hè!!!

   Verwijderen
 3. Beterschap. En een mini-kerstboompje met kluit. Heb je een balkon om die goed te houden tot volgend jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap Judy, het is nooit leuk om ziek te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Getsie, vervelend. Hoop dat je snel weer opknapt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So sorry to hear that you have been ill, Judy. I'm glad you are taking care of yourself, and wish I could do something for you. Unfortunately, sometimes rest is the best medicine.
  And Christmas? Soon we will be seeing those awful plastic decorations in September, but not in your home and not in mine:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you Chris!
   Are you painting Chrismas cards already?

   Verwijderen
 7. Zorg goed voor jezelf Judy en neem de tijd om te herstellen .Ik hen 3 jaar geleden een leuk klein boompje in een pot gekocht voor buiten .Nu staat de boom in de voortuin en ze is zo mooi en al behoorlijk groot .Het is een idee om een kleine echte te nemen en hoogstens de pot af en toe iets groter te nemen .Heel veel beterschap
  Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O wat vervelend. Ik miste je al. Ik hoop dat je snel herstelt. Maar eerst uitzieken en probeer jezelf een beetje te vertroetelen. Haal wanneer je weer beter bent lekker de natuur naar binnen. Er is vast iets te vinden wat niet direct een kerstboom is. Liefs van Geri.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat vervelend hè. Je voelt je zo ellendig en het is buiten ook zo guur. Blijf maar lekker binnen en doe het maar rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach lieve Bubbels, ik hoop dat het al beter met je gaat.
  Vond het al zo stil hier.
  Vind je het rot dat je alleen bent als je ziek bent?
  Ik fantaseer dan altijd over mijn moeder die dan voor mij komt zorgen als ik ziek ben.
  Gelukkig is mijn man een hele goede vervanging.
  Ik hoop dat je snel beter wordt. knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dankjewel allemaal!

  Lieve Hélène, ja beetje eenzaam is het wel. Maar mijn moeder was niet het zorgzame type, dat was mijn vader. Die kwam met kinderasperientjese en warme kruiken aanzetten, als we ziek waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vervelend dat je ziek bent! Beterschap gewenst, en ziek bovenal rustig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat vervelend dat je ziek bent geworden. Eerst maar op krachten komen. Beterschap voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beterschap dan maar, maak een wandeling door het bos je vind vanzelf een mooie tak. Maar eerst beter worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hoop dat het inmiddels beter gaat lieve Judy!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dankjewel allemaal voor de lieve reacties! Ik ben al een stuk opgeknapt en op de been, maar nog wel moe. Komt allemaal goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was een écht griepje dan.. daarvan ben je altijd nog een tijdje behoorlijk moe. Ik ben gisteren de griepprik maar gaan halen.. hopelijk loop ik die ellende dan mis!
   En jij.. nog steeds rustigjes aan hoor.. dan komt het zéker allemaal goed!

   Verwijderen
 17. Hopelijk ben je inmiddels weer beter! Sorry, je kent me niet, maar ik belandde hier omdat ik naar gezellige blogsters zocht. Ik ben nieuw, en mis eigenlijk een leuk overzicht van blogs die ik zou kunnen volgen. Vroeger had je van die handige overzichten, maar tegenwoordig vind ik vooral commerciële berichtjes en sneeuwen de echte blogs een beetje onder. Heel jammer. Daarom ben ik blij dat ik even op een persoonlijk blog kwam vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.