Pagina's

17 oktober 2019

hackWie mijn blog op Bloglovin' volgt, ziet niet mijn vorige bericht met de foto van de vrouwenmantel, maar een bericht met iets Chinees in de titel en een blogbericht in het Frans.
Dat ben ik dus niet. :).....


Hoe dit kan, weet ik niet. Heb ze wel gemaild, maar nog geen antwoord. En de vraag is: gaan ze wel antwoorden?

Ik wacht even af wat er met dit bericht gebeurt. Als dit bericht ook gehackt wordt, denk ik erover om dit blog dan maar van Bloglovin' verwijderen. Misschien dat ik het dan na verloop van tijd weer kan toevoegen. En ben ik dan van dit soort grappen af.

Op mijn schilderblog is een anonieme grapjas actief, die elke dag onzinberichten plaatst. Ze worden niet gepubliceerd want ik modereer reacties. Maar misschien ga ik daar binnenkort anoniem reageren weer uitzetten.

Heel vervelend allemaal. En zo jammer. Ik vond deze foto wel passen bij dit verhaal: op de schroothoop met dit soort dingen!

18 opmerkingen:

 1. Oh dat is echt heel erg vervelend. Ik hoop voor je dat het snel verandert. Maar tips heb ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees je blog via bloglovin en ik zie en zag gewoon het bericht met de Vrouwenmantel. Ik weet niet of je iets aan deze informatie hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is goed om te horen, Jeanette. Ik snap niet dat ik dan iets anders zie. Ik hoop dat ik daar antwoord op krijg van de Help.

   Verwijderen
 3. Er is mij ook niets vreemds opgevallen. Vervelend hoor, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig, dankjewel Jeanne! Ik snap er niks van, want ik kan de vrouwenmantel niet meer zien op Bloglovin'.

   Verwijderen
 4. Ik zie Aziatische letters en een Aziatisch gerecht. Vreemd, erg vreemd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, precies, ik ook. Dat is al een paar dagen zo. Ze antwoorden niet op mijn mailtje, heel vervelend.

   Verwijderen
 5. Laatste nieuws: Mijn blogbericht is gewoon weer zichtbaar in Bloglovin'. Hoera! Wat een opluchting!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pff, pak van mijn hart!
   Want het heeft weinig zin om zelf met Bloglovin' te stoppen, als anderen gewoon mijn blogs daar blijven kijken. En dan moet het wel in orde en safe zijn, vind ik.
   Ze waren deze week een tijdje niet bereikbaar, ik denk dat ze misschien een soort 'aanval' van hackers hebben gehad. Gelukkig nu weer goed.

   Verwijderen
 6. Och zo te zien is je Blogvin weer zichtbaar. Heel fijn voor je. Vuil op de grote boot om op te halen. Heb je mooie foto van gemaakt. Groetjes,PS:Wij gaan gewoon door.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is inderdaad een passende foto. Vervelend dit soort dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat het opgelost is.. kan ook altijd heel gestrest raken van dat soort dingen, vooral omdat ik totaal geen notie heb van hoe zoiets dan werkt.. beetje eng.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas is het niet opgelost. Dat ene bericht blijft die reclame tonen in plaats van mijn bericht. Ik vind het helemaal niet leuk. Als het daar maar bij blijft en de rest gewoon leesbaar blijft..

   Verwijderen
 9. Bloglovin' is echt irritant. Ik werd ooit door de ene na de andere bot gevolgd. En je pageviews worden ingepikt, als mensen via Bloglovin' jouw artikelen lezen.
  Je kunt er helaas niet omheen. Want ook als je je blog niet op Bloglovin' claimt, kunnen mensen jouw blog nog steeds via Bloglovin' opzoeken en volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Mijntje. Inderdaad, ik heb ook van die spookvolgers. Je kunt ze niet verwijderen of blokkeren.
   Ik vind het op zich handig om Bloglovin' te gebruiken als reader, maar er zijn vele andere readers. Maar je hebt gelijk, anderen kunnen je blog gewoon via Bloglovin' blijven bekijken. Dus wat doe je eraan.

   Verwijderen
 10. Waarom blokkeer je die eikel met zijn reacties niet gewoon? Zijn naam email en IP kan je gewoon aan de zwarte lijst toevoegen. Let wel even op want als hij klaassen heet worden ook alle reacties met klaas of van klaas geblokkeerd.
  Bloglovin doet er niks aan, dat beloof ik je nu vast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Bloglovin' doet helemaal niets, niet eens antwoorden.
   Maar een reactie blokkeren bij blogspot, dat gaat niet. Ik kan anoniem reageren uitzetten, maar dan kunnen sommige mensen niet meer reageren, dan moet je een google account hebben.
   Trouwens, Liesbeth, ik kan al eeuwen niet bij jou reageren, heb je mij geblokkeerd?

   Verwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.