Dit maakte ik van de eerste helft van mijn tomatenoogst.
Relish
Ik gebruikte dit recept. Ik paste het recept een beetje aan. Ik had geen rode ui in huis, maar gebruikte een witte gesneden ui, die ik langzaam liet karameliseren. Dan wordt het zacht en bruin. Ook had ik geen rood pepertje, maar op het eind voegde ik wat gemalen chili toe, voor het pittige vleugje.
Verrukkelijk!
En een dag later is het nog lekkerder. Ik eet vanavond een stukje varkensvlees met spinazie, en een schep van dit heerlijks erbij. Maar het kan overal bij: BBQ, hamburgers, of met een stukje kaas lijkt me ook lekker. Ik ga het allemaal uitproberen.
Kijk, hieronder, dit waren de tomaatjes die erin gingen. Leuk, hè, zo bij elkaar. Voordat ze in de pan gehakt werden.
Klinkt lekker. En fijn om eerst zelf te oogsten en dan er iets lekkers van maken.
BeantwoordenVerwijderenLijkt me heerlijk
BeantwoordenVerwijderenLijkt me inderdaad heerlijk.
BeantwoordenVerwijderenMmmm lijkt me heel erg lekker!
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk Judy! En dank je wel voor de link maar het recept.
BeantwoordenVerwijderenDat had je misschien niet verwacht hè. Zoiets lekkers van die tomaatjes. Leuk dat het toch gelukt is.
BeantwoordenVerwijderenLekker hoor, zo'n prutje!
BeantwoordenVerwijderenZiet er keilekker uit, zelfgemaakt zou ik het wel kunnen eten, in de winkel doen ze er te vaak dingen bij.
BeantwoordenVerwijderenoh heerlijk. Ooit had ik ook veel tomaten en maakte zoiets
BeantwoordenVerwijderen