Pagina's

2 september 2020

nog heel lang


De tekst op deze schriften bij de H.ema zal iets met surfen te maken hebben. Ongetwijfeld bedacht ver voor corona-tijd. Nu krijgt hij ineens een corona betekenis.

Ontzettend bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige post. Ik ga voorlopig NIETS meer over mijn knie bloggen. Het gaat nog HEEL lang duren. De wirwar in mijn hoofd heeft plaats gemaakt voor frustratie en ook boosheid hier en daar. Er moet nog een heleboel worden opgelost, voordat ik onder het mes kan. Dat gaat duren. En je moet het allemaal zelf uitzoeken. Ik ga jullie er niet mee vermoeien.....
Weet je wat helpt? Een 'guilty pleasure'. Ik heb er twee: een kaasbroodje van de H.ema en een grote plak witte chocola met echte vanille van de biologische winkel. Op beide heb ik deze week al een beroep gedaan. En de week is pas op de helft. Wat is jouw 'guilty pleasure'?

Dank voor de mooie kaarten die ik kreeg. EĆ©n van mijn vroegere buurvrouw en twee van creatieve blogvriendinnen. Geweldig!


15 opmerkingen:

 1. Heel veel Mahjong spelen op de computer is mijn quilty pleasure. Wanneer ik begin kan ik niet stoppen. Lekkere pleasures heb je. Heel veel sterkte met alles. En boos zijn en gefrustreerd, laat het maar gebeuren. Wegduwen is nog erger. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, computerspelletjes... :) Bubbels schieten doe ik soms. Ja, je hebt gelijk, laat het maar gebeuren en niet wegduwen. Boos is soms goed om de dingen te lijf te gaan. Dankje, Geri!

   Verwijderen
 2. Ik wens je heel veel sterkte toe, Judy. Jammer dat je alles zelf moet uitzoeken.
  Mijn guilty pleasure is chocolade šŸ« samen met een heerlijke kop cappuccino. ☕️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, chocolade in welke vorm dan ook! :) Dankje Renske!

   Verwijderen
 3. Dit zijn de emoties die erbij horen, ik had het er gisteren al over in mijn reactie. Geef er gewoon aan toe, voor ons buitenstaanders makkelijker gezegd dan voor jou gedaan, dat weet ik heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik besta voor 99% uit emoties, dus dat ik daarover blog kan bijna niet anders. Ik kijk soms met verbazing naar mezelf waar het allemaal vandaan komt. Maar de rijstebrij-berg aan obstakels die ik nu moet oplossen had ik echt niet zien aankomen. Daar word je echt moedeloos van. En daarover wil ik niet bloggen.

   Verwijderen
 4. Spider solitaire spelen. Heerlijk spelletje en geeft even rust in drukke dagen. Wat jammer dat het zo lang gaat duren voor je geholpen wordt. Wat mij betreft mopper je maar lekker op je blog als je daar behoefte aan hebt. Dat kan heerlijk opluchten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, spider doe ik ook regelmatig. Terwijl ik ondertussen naar de radio luister.

   Verwijderen
  2. P.S. Bedankt voor je kaart, Mieke! Hij staat op de foto!

   Verwijderen
 5. Helemaal goed hoor.. je blog is toch ook afleiding, dus dan moet je 't daar er niet over hebben, vind ik ook, dan blijf je er teveel in hangen.
  Een guilty pleasure..? niks guilty aan.. ik voel me nergens schuldig over, maar ongezouten cashewnootjes.. mjammm! daar eet ik snel teveel van. Van chocolade heb ik graag salted caramel als smaak.. en dan de repen van La Place, die zijn lekker dik! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooooh, cashewnootjes, mmmmmmm. En salted caramel chocola, krijg meteen trek.

   Verwijderen
 6. Hmm niet fijn dus Judy. Ik wens je veel sterkte. Afleiding lijkt een soort toverwoord, maar helpt wel. Wat betreft mijn guilty pleasure, chocola! Chocolonely, de caramel zeezout bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kun je niet alles stap voor stap op een rijtje zetten en doen?
  Af en toe overweldigt het mij en als ik alles opschrijf wordt het veel duidelijker en kan ik paar opdrachten per dag doen. Het lijkt mij zo moeilijk om te doen wat je moet doen in je eentje.
  Helpt schrijven op je blog jou niet? Als het zo is dan zou ik het gewoon doen hoor. Ik lees je graag en wil graag weten hoe het met je gaat. Ik wens je veel sterkte lieve Bubbels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb alles wel aardig op een rij nu. Maar het duurt desondanks nog een tijd omdat er nog een hoop voorwerk moet gebeuren. Ben wel door de eerste schrik heen. Ik schrijf wel veel op, maar erover bloggen is wat anders. Zoals mizzD zegt: ik wil er niet in blijven hangen.

   Verwijderen
 8. Balen dat er nog zoveel haken en ogen zijn aan zo'n operatie. Groot gelijk dat je jezelf even verwent en daarna weer verder gaat! Het zou inderdaad jammer zijn als het je leven vergalt totdat de operatie kan plaatsvinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.