Pagina's

12 december 2020

een delicate operatieKerst komt hier ook langzaam op gang. 
Wat ik nog aan ballen had is vorig jaar aardig uitgedund. Ik ruimde toen op en ik liet ook nog een bak ballen uit mijn handen vallen. Maar geen ramp, ik wil sober dit jaar.....

Wel vind ik het leuk om elk jaar een kleinigheidje bij te kopen. Ik kocht wat doorzichtige kerstballen en lichtjes en deed ze in een glazen schaal. Ook tussen kerstspullen rommelen bij de kringloop levert elk jaar weer wat op. Maar niet dit jaar. Want het kleine kringloopje bij mij in de buurt is al twee maanden dicht. 

Vorig jaar viste ik daar deze engeltjes uit een bak. Ik ben gek op engelen. Groot en klein. Maar deze hadden een stokje in hun achterste. Kennelijk om ze in een kerststukje te steken. Shock, horror. Dat kan natuurlijk niet. Engeltjes horen te vliegen. Dus na een... eh... delicate operatie kunnen ze weer vliegen. Ze hangen voor mijn raam.

24 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik hou ook van engeltjes, heb ze een tijdje verzameld. Maar niet meer want er zijn er zo veel. Er hangen er nog twee in onze kamer, standaard, niet alleen met kerst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn vast hele mooie engelen, dat ze mochten blijven.

   Verwijderen
 2. Jij blij met deze engeltjes en zij blij met jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Engeltjes heb ik ook in de boom maar ook hangen ze voor het raam en heb er ook gemaakt van deze website: http://www.hetzoutvat.nl/kerstwerkjeengelen.html Nu kaarten maken nog en dan genieten van rust. Ik zocht op eekhoorns maar die kersthangers kan ik maar weinig vinden. Heb er nu 3 verschillende maar die ontving ik van vrienden uit Amerika. Maar ben al blij met deze. Hier ook geen uitbundige versiering en jij weet de reden hiervan wel. Wens je gezellige dagen en mij zie je volgend jaar weer terug dus op naar 2021 en hopen en wensen dat jaar dan beter wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou ook van engeltjes, gelukkig zijn die niet verdwenen naar de kringloop.Ik ga ze vandaag ophanden aan tak boven de eettafel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms is de kringloop verleidelijker dan een groot tuincentrum met zijn overvloed. Maar jij vond vorig jaar iets moois.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom nu eigenlijk niet bij een kringloop. Heel jammer.

   Verwijderen
 6. Ja, klopt. De kringloop hebben inderdaad heel veel kerstspul te koop.
  Dat was zeker een delicate operatie. Leuk dat ze voor het raam hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat doe ik ook.. als ik naar de kerstshow in het tuincentrum ga kijken, koop ik daar meestal iets nieuws voor in de boom.. liefst iets origineels. Nu zag ik in hun boekje een rood espressoapparaatje als kerstbal.. leek me hartstikke leuk, maar nee hoor.. ze hadden ze al niet meer! Van de weersomstuit helemaal niks gekocht hahaha!
  Oh die arme engeltjes.. dat zullen ze gevoeld hebben haha! Toevallig uit m'n ouderlijk huis een goudkleurig engelenkaarsje meegenomen dat had ooit in een kerststukje gezeten, dat ik zelf op m'n oma's graf gezet had.. ik herkende het meteen. Wist niet eens dat m'n ma dat bewaard had..! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel een heel originele kerstbal, een espressomachine.
   Dat engelenkaarsje is een mooie herinnering!
   Moest bij het rechterengeltje aan jou denken.... the ass.

   Verwijderen
  2. The painful ass.. die had ik nog niet hahahaa!

   Verwijderen
 8. Dat zal er mooi uit zien doorzichtige kerstballen en lichtjes in een glazen schaal.Ik heb lichtjes in een grote glazen fles met een mooie tak erin .Engeltjes zijn zo leuk en ik heb er een aantal boven staan ,je brengt me op een idee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de kringloop de ideale plek om kerstspul te kopen. Zeker omdat ik katten heb, zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat enig, die engeltjes. Ze hangen daar leuk en hun verhaal laat iedereen even lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb de kringloop al mijn ballen geschonken. Engeltjes moet ik nog wel ergens hebben, ik ga op zoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je engeltjes zijn prachtig! Ze horen inderdaad te vliegen.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.