Pagina's

27 mei 2024

verdiendEindelijk... pff... ben ik klaar met het opruimen van mijn papieren. Wat een werk was dat. Hele stapels zijn versnipperd. Je moet je hoofd er goed bijhouden, wat weg kan en wat niet. In zwart op wit passeren oude levens de revue. Maar klaar dus. Ziezo. Op naar het volgende project.

Dat verdiende wel een bloemetje vond ik. Wat zeg ik, drie bossen pioenen! In mijn crèmekleurige lampetkan van de kringloop. Goed voor meerdere dagen 'daily delights'.


20 opmerkingen:

 1. Wat een voldoening en mooie bloemen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk! Het was een intensieve klus waar je wel een bloemetje voor verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja je mag jezelf op zijn tijd trakteren. Wat een pracht die pioenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's!!!! Wat zijn ze mooi de pioenen. Wat sfeervol, de lampetkan met de pioenen. Ik ben nu giro's uit 2003 (sec) aan het doornemen. Waar ik iets op zie staan wat ergens aan herinnert bewaar ik, de rest, hup weg ermee. Zit nu in 2008. Er wacht nog zoveel wat gedaan moet worden. Dia's die ik wil digitaliseren o.a. Inderdaad een terugkijk op ons leven. Geeft een speciaal gevoel. Nostalgisch, een beetje pijnlijk, ook wel herkenning, o dat was toen......Dat ik opgelucht zou zijn wanneer het weg is had ik niet verwacht. Is wel zo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stapje voor stapje, dat is de enige manier. Ja, herinneringen. Sommige dingen heb ik ook bewaard, omdat het iets belangrijks in mijn leven vertegenwoordigde. Bankpapieren moet ik nog doen, maar daar heb ik niet zo veel van. Maar inderdaad: die opluchting!

   Verwijderen
 5. Wat goed van je dat de klus geklaard is. Groot gelijk die beloning en wat zijn ze schitterend, daar heb je dagen lang kijkplezier van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed zo, jezelf lekker verwennen. Veel vrouwen moeten dat leren. Ik ben met mijn duizenden foto's in scrapbookalbums bezig. Wat een werk en wat een emoties komen er bij te pas. Ook veel mooie herinneringen gelukkig aan de kinderen van mijn broer, mijn vorige schoonfamilie en jeetje wat was mij ex knap. haha dat zag ik opeens. Hélène Pourquoi pas

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige bos pioenen in die mooie kan. Heb ook ooit een lampetkan + kom gehad, deze heeft de opruimrondes niet overleefd (was ook nieuw van Ikea, maar wel heel mooi). Zo heb ik ook nog een soepterrine, weet nog steeds niet of hij mag blijven of weg mag. Komt vanzelf, of misschien kunnen daar ook bloemen in?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met zulke grote dingen, zoals lampetkan of terrine, heb je wel een grote bos bloemen nodig. Maar lijkt me prachtig, die terrine.

   Verwijderen
 8. Fijn dat je lekker bent opgeschoten. En de pioenrozen staan werkelijk prachtig in de kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Had een tijdje geleden 'm'n kastje' eens goed opgeruimd.. daar liggen alle papieren en zo in. Moest ik net na de vakantie nog voor iets een papier hebben met de kale huur van vorig jaar erop.. dat was even schrikken want ik dacht dat ik dat allemaal had weggegooid. Maar nee hoor.. vond die nog terug tot aan 2010.. dus die van 2023 natuurlijk ook.. oefjes! Misschien heb ik belángrijkere papieren wél weggegooid hahaha! (maar déze levert ons geld op, dus gelukkig maar ;-) )
  In deze tijd is niks zo mooi in je vaas als pioenrozen.. schitterend! In de tuin is het niks.. met die regen liggen ze steeds plat met hun koppie op het terras. Ik ga ze ook afplukken denk ik. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij zat alles keurig in mappen die bijna uitpuilden. Zo veel ouds zat er nog in. Allemaal weg, heerlijk!
   Door de regen is de pioenkweek helemaal mislukt, dus ze zijn extra duur in de winkel/markt. Misschien moet je ze maar gewoon uit de tuin plukken, goed idee! :)

   Verwijderen
 10. Dubbel en dwars verdiend, Judy! Wat een klus is dat geweest... Ik denk dat wij ook eens met zoiets moeten beginnen. Maar dan komt misschien van de winter wel weer.
  Pioenroezen zijn zò mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lekker gevoel moet dat zijn. Eerst er tegenaan hikken, dan je door de stapels worstelen en dan is het toch ineens klaar! Dat verdiend zeker een bloemetje en wat een prachtige bloemen heb je gekozen, echt heel mooie pioenrozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Na alle opruimwerkzaamheden heb je zeker een bloemetje verdiend. Een bloemetje kunnen het niet noemen, zo’n mooi boeket. Prachtig zijn de pioenen en ze hebben een geweldig plekje in die lampetkan. Hopelijk kun je er een tijd van genieten. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige bos pioenrozen, en wat staat dat mooi in die lampetkan! Goed dat je jezelf zoiets moois gunt na een lastige klus, en fijn dat het klaar is. Wij hebben één verhuisdoos vol 'belangrijke papieren' mee naar DK genomen indertijd, daar kan nu denk ik ook wel weer iets van weg. Een klusje voor komende winter... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijke bos en zo mooi in die lampetkan. Verdiend hoor, een mens moet zich af en toe eens verwennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een sfeervol geheel, de kleuren passen mooi bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.