5 maart 2021

een dag over


Ik was al vroeg wakker vanmorgen. En ik verkeerde het eerste uur van mijn dag in de veronderstelling dat het zaterdag was. Totdat ik erachter kwam: nee, vrijdag. En dus had ik ineens een dag over. Zo voelde dat.

Het was sowieso een bijzondere dag. Gisteravond kon ik niet inloggen bij mijn bank. En mijn vaste telefoon deed het niet. Ik was al voorbereid op een dag van regelen en bellen. Maar alles functioneerde weer als vanzelf vanmorgen. Alleen dat al is een goed begin van de dag!

Dus daar ging ik.....

Kijk wat leuk die viooltjes in potten! En toen zag ik narcisjes in een mini-stadstuintje.Wat een stralend weer! Koud wel, maar prachtig blauwe lucht.


Terug liep ik via de markt. Waar ik altijd geniet van de planten en bloemen. Vooral die ene bloemist bij de Waag.

Dat was mijn ochtend. Met een koffie to go als afsluiting. Een extra dag. Zomaar voor niks.16 opmerkingen:

 1. Wat is daar mooi om te kijken. Gezellig op de markt. Ik had afgelopen vrijdag viooltjes in potjes gezet op de balkon. Maar ik ben steeds niet klaar. Moet nog gaan kopen. Word koud...Ik wacht wel even mee. Narcissen staat heel goed bij. Mooie foto's geworden. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heerlijk hè, zo'n onverwachte vrije dag. Want als je de dag was vergeten, had je vast ook geen afspraken staan. Ik vind dat je de morgen al goed gebruikt hebt in ieder geval. En ja, al die bloemen op de markt, echt super mooi om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat voelt as een heerlijke morgen. Ik krijg plots zin om een bloemetje op tafel te gaan halen. Hoe zou DAT nou komen😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denk dat m'n vorige reactie er niet doorgekomen is want ik kreeg een foutmelding van Blogger die ik nog nooit eerder zag. Dus nog maar een keertje. :-)
  Dat zijn echt wel dingen waar ik me ook altijd goed van voel.. zo'n 'extra' dagje.. en dingen die niet werken en het dan na een nachtje slapen gewoon weer probleemloos doen.. heerlijk!
  Mooie lente fotootjes.. en tóch ook nog voorjaarsbloemen in een tuintje.. alleen dan narcisjes ipv krokusjes.. allebei leuk.. viooltjes óók!
  Maarre.. zie ik daar nou een scheve coupe op die schaduwselfie..??! hahahahahaa! :-P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is wel doorgekomen gelukkig! Ja, geen krokussen gezien, misschien als ik richting park ga een keer.
   En die coupe heet assymetrisch... heel modern! :)

   Verwijderen
 5. een dag over en een prachtige stadswandeling. Wat wil een mens nog meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n onverwachte dag, een cadeautje. Prachtig de foto's, mooi de uitsnijding van de eerste. Deventer is zo'n mooie stad. Leuk de schaduwfoto.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En toen werd de rest van de dag vast ook fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van een bloemen-en plantenmarkt wordt een mens instant gelukkig. Strakblauwe lucht, een rustige wandeling, paar mooie foto's en toen was de dag pas halverwege!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je laat een prachtig begin van de dag zien, viooltjes, narcissen, de IJssel en een plantenmarkt, allemaal dingen waar ik van hou. Geef mij ook zo'n dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn hè, zo'n meevaller en dan ook nog zo'n gezellige markt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is genieten: 'zomaar' een extra dag! Prachtige foto's weer van hele mooie stukjes van Deventer. Daar word ik warm van!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is dan extra genieten zo'n meevaller van een extra dag. Mooi die bakken met bloemen op de markt.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.