Pagina's

30 april 2021

nieuwe sokken en een prikGisteren met de bus naar de priklocatie. GGD rechts, huisartsen links. Links was duidelijk drukker dan rechts. Ik was een kwartier te vroeg. Geen probleem. Alle papieren in orde. Naar een zitplaats verwezen. Twee mensen voor mij. En toen drie kwartier wachten. Computerstoring.....

Kon de foto pas maken toen de meneer op die stoel weg was. Mooie locatie. Er zat vroeger een meubelzaak in. Enorm gebouw. Enfin, prik 1 zit erin. Ik leef nog.

Een dag eerder een andere mijlpaal. Ik kon de H.ema weer in. Ik had nieuwe sokken nodig. Had alleen nog exemplaren met gaten. Het was nog vroeg. Kon er zo in. Geen rij. Wat een gek gevoel. Gewoon weer winkelen. 

Heb niet meer gekeken hoe de terrassen weer volstroomden. Ik was al blij met mijn nieuwe sokken. Kinderhand, enzovoort. 

Vandaag rustig aan. Ben wel heel moe en een beetje hoofdpijn. Komt goed. Een dagje op de bank met mijn nieuwe sokken, denk ik. 
Fijne dag allemaal!

16 opmerkingen:

 1. Nou fijn hoor, Judy. Het begin van iets meer vrijheid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker! En ik overdrijf een beetje: die moeheid en hoofdpijn vallen reuze mee.

   Verwijderen
 2. Fijn dat je de eerste prik hebt gehad. Dat is stap 1 op meer bescherming.
  Fijn he dat je weer gewoon naar de winkel kan gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie stap op weg naar een gewoner leven. Op je nieuwe sokken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Computerstoring.... Het blijft mij verwonderen hoeveel er telkens misgaat, maar fijn dat de prik erin zit! Ik wens je een lekker rustig dagje toe op de bank. Het is er gezellig weer voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik dacht er ook het mijne van, van die storing. Maar ja, je wilt wel dat al je gegevens goed in het systeem komen, dus er zat niets anders op dan geduldig te wachten.

   Verwijderen
 5. Ik ben bang dat je misschien een halve reactie van mij hebt gekregen? Ineens was alles verdwenen. Zo niet, dan schrijf ik het nog een keer. Ik krijg dinsdag mijn eerste prik. Het voelt heel raar. We hebben zo lang in isolement gezeten en dan nu door een prik meer vrijheid? Ik hoop dat ik erop durf te vertrouwen. Maar jij hebt de eerste vaccinatie en ook nog een eerste bezoekje aan de Hema. Zullen we ooit weer kunnen wennen aan veel mensen om ons heen? Zoals vroeger? Vast wel, maar het voelt nu heel onwennig. Fijn weekend, Judy, hoe is het met het zaaigoed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vreemd. Maar deze is goed doorgekomen. Die vrijheid zal voorlopig nog ver weg zijn, maar het is een stap.
   Het zaaigoed vordert langzaam. Niet alles komt op. Ik zal er binnenkort wel over bloggen, als het wat groter is. Het is nu nog bijna onzichtbaar. :)

   Verwijderen
 6. Ik herken de blijdschap met je sokken. Dat had ik met het kopen van een paar kaarten'" je had wel een afspraak kunnen maken,ook voor iets kleins"zei de verkoopster. Gek he,dat deed ik niet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Had ik ook na die eerste prik.. een beetje gammel en hoofdpijn.. dat laatste vooral. Maar was na één dag allemaal alweer weg hoor. Nu óp naar de tweede prik!
  Is mooi hè als je zo blij kunt zijn met nieuwe sokken? :-) en zomaar een winkel in kunnen lopen? als straks iedereen gevaccineerd is en we mogen álles weer, zullen we er zó weer aan gewend zijn. Maar dán zal ik er tóch nog es aan terug denken, hoe mooi het was dat je 'gewoon' weer om nieuwe sokken kon bij de H.ema! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo leer je toch waarderen wat je eerst gedachtenloos deed. :)

   Verwijderen
 8. haha die sokken, kocht er 4 paar of zo bij de supermarkt en was ok zo blij. Wat is het toch fijn om blij te zijn om die kleine dingen. En fijn die prik. Voor mij was het een opluchting dat ik niet meer hoefde na te denken over wel of niet doen. Wees lief voor jezelf en geniet van je sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk hè, die kleine dingen!
   Ja, niet meer hoeven twijfelen en niet meer bang zijn. Ik was toch wel zenuwachtig, vooral toen ik nog een kwartier moest wachten na de prik, om te zien of je geen acute reactie kreeg. Toch blij dat ik er nu doorheen ben.

   Verwijderen
 9. De Hema hoefde niet maar met de prik was ik blij. Een uurtje of twee een wat stijve schouder en meer niet. Op naar de tweede.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed dat je het hebt laten doen .Ik ga binnenkort maar dat heb je al gelezen .En wat kunnen simpele dingen ons toch blij maken !

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.