Pagina's

21 oktober 2021

wind regen en zonVanmorgen was ik om 6 uur wakker. 
Daar heb je niets aan. Je valt niet meer in slaap, dus je kunt net zo goed opstaan. Ik dacht ik ga heel vroeg wandelen. Maar buiten woei de wind om het huis, en het goot van de regen. Alle kansen verkeken op een gouden uur bij de IJssel. Ik ging dus om acht uur maar boodschappen doen. En daarna soep maken voor vanavond.

Maar in mijn archief zaten deze foto's..... Gemaakt op 22 oktober 2020 in mijn geliefde Kloostertuin. Nooit geplaatst. En weet je wat? terwijl ik dit blogje schrijf, breekt de zon door. Dus de foto's hádden van vandaag kunnen zijn. Binnenkort ga ik ernaartoe, ik beloof het. Voor foto's van hoe de tuin er nu bij staat. En misschien dat gouden uur bij de IJssel.


17 opmerkingen:

 1. Mooi. Ben benieuwd of alles gelijk aan het herfsten is dit jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier brak de zon ook door. Het is echt herfst, want daarna goot het weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het was een tegenvaller vandaag, niet alleen vanochtend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Regen en koud. Niks aan. Maar ik ben dan ook geen herfstfan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook geen fan. Ook al probeer ik er toch wat van te maken.

   Verwijderen
 5. Het is echt herfst inderdaad. Bij ons was zelfs een berk over de weg gevallen waardoor er geen auto's door konden. En ik had daar 25 minuten eerder nog hardgelopen....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het vooral vervelend vroeg wakker te worden als ik moet gaan werken omdraaien heeft inderdaad geen zin maar foto's gaan maken zit er dan ook niet meer in. Ik hoop dat je soep smaakte en dat je binnenkort naar 'je' tuin kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A lovely and I suppose secluded garden . I would love to wake up at 6 o'clock every day, but it means you should go to bed quite early to get your 8 hours of sleep, and that never happens .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb eergisteren alle blaadjes weggeharkt en nu ligt het weer vol. Dat gaat nog wel even door zo. Het is een leuk meditatief werkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lovely pictures - we are having a combination of almost summer like afternoons and chilly evenings and we had our first frost this morning. I love this time of year, the light, colours, when we start to get a little freshness in the air it will be perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij jou al net zulk weer als hier dus! Weer om inderdaad even in oude foto's te duiken. Fijn dat ik weer even mee mag kijken met jou, in de Kloostertuin. En ja, ik ben er weer dus. WP-blogs na een leespauze weer 'aan' zetten is makkelijk, voor blogs op andere platforms duurt dat even. Maar ik ga even teruglezen bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je weer mee leest!
   Het email abonnement van Feedburner werkt nog steeds, ondanks de aankondiging dat ze zouden stoppen. Ik moet moeite doen om een nieuwe manier te vinden, dat heb ik nog niet gedaan.

   Verwijderen
 11. Ik ben niet zp n vroege vogel. Wel toen het moest en dat was toch ook wel heerlijk. Nu laat ik vroeg opstaan aan jou over en geniet van de foto s

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.