Pagina's

30 november 2021

herfst­verzamelingen


Rechtsboven op mijn blog, in de zijkolom, zet ik wisselende fotootjes van wat op dat moment voor mij actueel is. Het valt waarschijnlijk niemand op, maar ik vind het leuk om te doen. Al is het maar voor mezelf. In de mobiele versie van mijn blog zie je die zijkolom niet helaas.....

Van alle foto's die ik maakte van de seizoenen is de herfst het meest vertegenwoordigd. Hoe kan het ook anders met al die kleuren. 

Ik maakte collages van die fotootjes. Een deel kwam al voorbij in de zijkolom, een ander deel moet nog komen. Voor dat deel is dit alvast een sneak preview. 

19 opmerkingen:

 1. Wat een mooie collecties zo! Je hebt er echt oog voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe dat dus middels m'n header.. beetje aan het seizoen aaanpassen. Die fotootjes hier bovenaan je zijkolom vallen me altijd wel op hoor.. vooral de rode blaadje (ik kiekte er laatst toevallig ook eentje, zo op de grijze straat, zó mooi hè!).. ik geniet ervan mee.. maar heb er eigenlijk nooit iets over geschreven nee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat ze je zijn opgevallen! Mij vielen bij jou ook ineens die kopfoto's op, en nu let ik er elke keer op.

   Verwijderen
  2. Oh oeps.. dát rode blaadje.. ik maak aan de lopende band typfouten vandaag!
   Ik heb 12 jaar een blog gehad met al die tijd hetzelfde decor en header (een soort van bloemenhart).. nu ik eigen foto's kan gebruiken, gebruik ik zo om de twee maanden weer eens een nieuwe.. best leuk om dat aan de tijd aan te kunnen passen.

   Verwijderen
  3. Heb hier ook wel eens een headerfoto geprobeerd, maar dat leidt toch af, vind ik. Ik kan ze ook niet over de hele breedte doen met dit bloggerthema. Vind het bij jou heel mooi!

   Verwijderen
 3. Mooie impressie van dit kleurrijke jaargetijde. De foto's zijn stuk voor stuk mooi en sfeervol. Favoriet de deur, maar bij nog een keer kijken de regenachtige keien. Nee, de rivier, nee de schotel met herfstdingetjes, nee.....;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige collages plaats je hier

  prettige dag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij maakt prachtige foto's Willy, ik heb even gekeken!

   Verwijderen
 5. Het zijn echt prachtige herfstcollages geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herfst vind ik een van de mooiste seizoenen, vooral door de verschillende kleur geel, oranje en bruin. Dit zijn mooie herfstcollages. Ik zie die foto rechtsboven altijd als eerste als ik op je blog komt. Altijd mooi om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie collages en mooi om te doen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig, al die herfstkleuren bij elkaar in een collage. Kan zo een prentenbriefkaart worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beautiful collection of automn's delight .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De kleuren spatten er vanaf en vind ik ook heel mooi verdeeld in je collage. Ook de foto die je nu rechtsboven hebt, ik snap je helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, jouw serie vind ik subliem, ik kijk er elke keer naar. Ik had daar eerst berichten staan van een jaar eerder, maar dat werkt niet meer bij blogger, snik.

   Verwijderen
 11. Je hebt oog voor detail! Prachtige foto's, en mooi samengebracht. Kunnen we nog even fijn nagenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jouw foto's kunnen zo in een glossy!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.