Pagina's

27 juli 2021

archeologie van de toekomstOp het Grote Kerkhof naast de Lebuinuskerk zijn de opgravingen, waar ik eerder over schreef, afgerond. Misschien vernemen we op een later tijdstip meer over de vondsten.

Wat nog wel open ligt is dit: de 'kabelgoot'. Waar zouden die kabels allemaal voor dienen? Archeologie van de toekomst. Wat zullen ze hier dan uit opmaken?.....8 opmerkingen:

 1. Dat we veel plastic gebruikten. De toekomst weet natuurlijk dat dat heel slecht was voor de natuur en de leefomgeving van alles wat leeft. Verder natuurlijk dat in de toekomst alles draadloos is en vroeger nog kabels enzo werden gebruikt. Zo traag en wat dan nog meer……

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, al dat plastic, daar zitten onze nakomelingen nog heel lang mee opgescheept.

   Verwijderen
 2. Oh, je wilt niet weten wat er allemaal aan kabels en leidingen overal in de grond ligt.. vriendlief tekent (voor zijn werk) de kabels van de windturbines op zee naar land in en moet dan rekening houden wat daar allemaal al lígt.. en zelfs in die zeebodem ligt het ook al hartstikke vol..! Je kunt het je niet voorstellen, die hele aarde in onder de grond één grote kluwen van kabels! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een gek idee dat die lelijke kabels in de toekomst wellicht een mooie intrigerende archologische vondst zouden kunnen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ja inderdaad, hoe primitief zal het misschien ooit gevonden worden..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het wordt inderdaad vol in de grond!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.