Pagina's

15 september 2024

open monumentendag 2024


Voor Open Monumentendag bezocht ik dit jaar de Vrijmetselaarsloge in Deventer. Die stond al langer op mijn verlanglijstje, maar normaliter mag ik daar als vrouw niet in. Er bestaan ook vrouwenloges en gemengde loges, zo werd mij verteld, maar niet in Deventer. 

12 september 2024

je bent prachtig


Wandelend van en naar de IJssel maakte ik foto's van dingen waar mijn oog op viel. Het was niet speciaal de meest toeristische route die ik liep, maar in mooi Deventer is altijd wel wat te zien.

11 september 2024

even de ijssel zien


Met het gevoel door mijn hulp aan mijn lot overgelaten te zijn, had ik de neiging om dan maar lekker alles zelf te doen in de weken dat ze er niet is. Dat is natuurlijk helemaal geen goed idee met mijn lijf. Dus leek het me beter mijn energie te steken in een wandeling naar de IJssel. Om weer dat Zen gevoel terug te krijgen. En het hielp.

06 september 2024

warme werkjes



Ik ben al voor het allergrootste deel door mijn grote opruimavontuur heen. Een laatste boodschappenkar vol bracht ik vorige week naar de kringloop. De eerste keer dat ik over opruimen schreef was in 2019. En ik denk dat er intussen geen enkel voorwerp in mijn huis meer over is dat niet door mijn handen is gegaan. Op mijn tafel liggen de laatste dingen die ik nog moet uitzoeken. En als dat gedaan is is de enige klus die nog voor me ligt: fotoalbums digitaliseren. Iets wat ik tot nu steeds voor me uit heb geschoven.  

03 september 2024

boek twee



Gisteren bracht ik boek één terug naar de bieb. Het was geen succes. Ik kwam tot bladzijde 40 en het verhaal had me nog steeds niet gegrepen.