Pagina's

05 april 2020

happy birthday



Vandaag ben ik jarig.
Normaal zou ik daar niet zo openbaar over doen. Maar in deze tijd voelt het gek. Beetje allenig. Terwijl ik anders ook niet zo veel aan mijn verjaardag doe.
Heb al kaartjes gekregen gisteren. En ik krijg ongetwijfeld vandaag telefoontjes en appjes. Ik kom echt geen aandacht tekort. En toch voelt het allenig.....

Gisteren dacht ik, als je naar de aarde kijkt vanuit het heelal, in wat voor toestand is de wereld zomaar terecht gekomen? Het lijkt wel een aflevering van Star Trek. Waar blijft Starship Enterprise?
Ik kocht paaseitjes voor mezelf gisteren. Helemaal voor mezelf alleen. Ze komen wel op. Met chocola wordt alles beter. En het wordt een mooie lentedag.




Het komt goed. Aan het eind van deze aflevering van Star Trek is de wereld gered.

22 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd vanuit de verte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte! Het zal een verjaardag zijn die je nooit zal vergeten. Zorg goed voor jezelf en houd moed,het komt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd Judy.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Judy van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Het is in ieder geval prachtig weer op deze bijzondere dag.
    Ik snap je helemaal. Als je zelf kiest voor rust en stilte op die dag is het wat anders dan het moeten. Ik hoop dat je toch een heerlijke wandeling kan maken en kan zien dat het speciaal voor jou mooi weer is.
    Ik had ooit sneeuw gevraagd voor mijn verjaardag, nou ik heb het geweten. dat doe ik dus nooit meer. Dikke knuffel lieverd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte gefeliciteerd Judy! Mijn motto is altijd dat je zelf de slingers moet ophangen, maar dat is nu wel heel letterlijk. Geniet van deze/elke dag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve Judy, van harte gefeliciteerd! Ik denk aan je. In ons huishouden met een erg aanwezige echtgenoot en drie zonen van 21, 17 en 14, wens ik - nu nog meer dan anders - mijzelf helemaal-alleen-tijd toe. Maar het eigenlijke probleem is dat we nu geen keuzevrijheid hebben. Ik wens je een nieuw levensjaar toe vol vrijheid om te doen wat je wilt en wat er kan XxX

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooh.. van harte gefeliciteerd vanuit Rotterdam! met drie dikke virtuele verjaardagszoenen erbij! *smak*smak*smak*! Het is inderdaad een gekke tijd om jarig te zijn.. het is sowiesó een hele rare tijd.. laat die Enterprise maar komen en ons redden hoor!
    Ondertussen smikkel jij lekker van je chocolade eitjes en blijf goed gezond.. okee? dan komen er nog veel meer verjaardagen om deze te compenseren hè! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van harte gefeliciteerd Judy.Ik ben de 11e jarig en ik vier het nooit echt ,maar nu komen dochter en schoonzoon ook niet in deze rare tijd .Geniet maar lekker van de chocolade en het mooie weer

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van harte gefeliciteerd Judy! Een andere verjaardag dan anders, maar geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het voelt zo raar, he? Normaal is thuis blijven totaal niet erg en een rustige verjaardag ook niet. Maar nu, alles voelt nu heftiger. Ik hoop dat je het allenige gevoel gauw kwijt raakt. Van harte gefeliciteerd en een hele mooie dag, ondanks alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. FELIZ CUMPLEAÑOS JUDY!!! Es un momento dificil que estamos pasando a nivel mundial, pero me parece muy bien que lo celebres con unos chocolates, eso irradia alegria y ganas de seguir. Que lo pases muy bien!! Un abrazo desde el fin del mundo !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. DANK DANK DANK allemaal!!! ❤️❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  13. En dan nog de felicitaties per blog. Gefeliciteerd, Judy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nederland van boven zal er nu wel heel anders uit zien. Geniet van de chocola en gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. G E F E L I C I T E E R D !!
    Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Happy belated birthday, Judy!!! Sorry I was away from the computer yesterday:( Chocolate and Captain Kirk - a winning combination!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je toch een fijne dag hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Lieve Judy, gefeliciteerd met je verjaardag. Het is een vreemde tijd, en zeker als je nu jarig bent.
    Maak er wat van, geniet van de zon.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Beetje laat maar alsnog gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.