Pagina's

27 januari 2022

door weer en wind


Wel of niet? Wel dus. Ondanks de regen.
Hoofd diep in de capuchon, geen paraplu. Anderen wel.....


Even kijken of er al sneeuwklokjes zijn in de Kloostertuin. Ja, ze zijn er weer. Minder uitbundig dan voorgaande jaren maar toch.Bij de pont kwam ik Yo tegen, waar ik wel eens koffie drink. 
Ze mag weer open, maar is dat pas om 11 uur. Dan zit ik al weer bij de kachel thuis. En bovendien... wil ik wel weer de horeca in? Het mag, maar ik voel me helemaal niet veilig. Ik snap de berichten erover in het nieuws ook niet meer. Het lijkt wel of je alleen maar gehoord wordt als je heel hard schreeuwt.


Naar huis dan maar. Via een natte LB.
Fijne dag!

15 opmerkingen:

 1. Túúrlijk wel.. is goed voor een mens, even eruit. We smelten toch niet? ;-)
  Die natte klinkers zijn ook erg fotogeniek, met die lichtjes die reflecteren.
  Wat staan die sneeuwklokjes al ver.. ik zag er op wandel afgelopen zondag, maar die kregen pas net een beetje 'kleur'. In onze tuin is het ook nog weinig, maar ja, wat wil je.. zó weinig zon de laatste weken..!
  Nee, regen is niet zo leuk, maar het is in ieder geval weer es wat anders dan dat grijze mistige.. en dat vind ik al heel wat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die snap ik: weer eens wat anders dan dat grijze. Die Kloostertuin ligt erg beschut, dus misschien is dat de reden. Het komt allemaal wel, nog even geduld. :)

   Verwijderen
 2. Regen geeft wel sfeer,naast de nattigheid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt ze gevonden!!!!!! Sneeuwklokjes. Ik ben jaloers ;-) Mooie foto's. Geef me de vijf, ik snap het ook niet meer. Ik doe ook kalm aan. Fijne dag, Judy!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ... maar geen bessen! :) Ik wacht ook maar af, het is niet meer te snappen.

   Verwijderen
 4. Oh, wat leuk! De eerste sneeuwklokjes alweer! Ik heb ze hier helaas nog niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snap je helemaal ik sta niet te springen om met een code de horeca in te gaan als ik dan een risico neem dan liever iets anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee wat leuk, op de eerste foto zie ik het Gilde Hotel, daar heb ik afgelopen najaar gelogeerd. Toen hadden we gelukkig mooi weer, maar zelfs in de regen vind ik Deventer nog een prachtige stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'Het lijkt wel of je alleen maar gehoord wordt als je heel hard schreeuwt'.
  Het lijkt wel of er steeds meer mensen een podium nodig hebben om hun mening kenbaar te maken. Vermoeiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een natte wandeling, maar zelfs regen is beter dan al die vreselijke mist. Hier staan ook al sneeuwklokjes in het gras, heerlijk, kom maar op met die lente.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eruit is goed maar de eettentjes etc mijd ik toch ook maar even. En een paraplu was voor mij ook geen optie want met die storm hier schiet de wind er onder. viel niet mee om te wandelen met mijn rollator maar boodschapjes weer binnen al was ik zijknat. Nu aan de warme cacao na een warme douche. Wens je ook nog fijne uurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.