Pagina's

31 maart 2022

winters witHet leek al voorjaar met de zonnigste maart ooit gemeten. Maar op de laatste dag van de maand moest maart toch even zijn staart roeren. 
De dikke vlokken hebben nu plaatsgemaakt voor natte sneeuw. Het blijft niet meer liggen. Behalve op daken en op auto's. Maar er komt nog meer, zeggen ze.
Als aprilkind weet ik maar al te goed dat we ons nog niet rijk moeten rekenen. Na prachtige maartdagen is het op mijn verjaardag meestal koud. En dat zal dit jaar niet anders zijn, ben ik bang.
16 opmerkingen:

 1. Zo zeg! Hier is nog niks van neerslag, niet eens de voorspelde regen.. blij toe, ben net lekker droog met Jaxon naar de markt kunnen gaan! :-)
  Maar het wordt voor morgen voor hier ook voorspeld, sneeuw.. zijn we lekker mee, vorige week net de zomerbanden onder de auto laten zetten..! :-P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook wat, van die zomerbanden. Het ging over in regen en nu is het droog. Ben benieuwd of er nu nog meer komt.

   Verwijderen
 2. Hier heeft het ook gesneeuwd. Heel vroeg in de morgen. Er lag een klein laagje. Het is nu weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is hier nu ook weg.
   Ik dacht vanmorgen: ik moet gauw de deur uit om nog wat te fotograferen voordat het weg is. Voor hetzelfde geld is het morgen weer warm lenteweer.

   Verwijderen
 3. Bij jullie lag duidelijk meer sneeuw dan hier. Je maakte er mooie foto's van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog niets. Gelukkig had ik mijn koffer nog niet ingepakt want ik zat mijzelf al in zomerjurkje op terras in Valkenburg. Dat wordt dus skipak. Ben heel beneiuwd. we gaan morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, bizar zeg... ik zag al vele witte foto's voorbijkomen en dus ook in Deventer! Hier spikkelde het heel even. Eén grijze wolk die even de zon verduisterde... Maar koud is het hier zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het levert wel sfeervolle plaatjes op. Fijn dat je voor ons speciaal de moeite hebt genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier nog niks geen sneeuw, gelukkig. Maar het zou morgen zo maar eens wit kunnen zijn. Ik ben binnenkort jarig en weet dat april inderdaad warm maar ook koud kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het contrast is echt enorm! Vorige week heb ik me nog ingesmeerd met zonnebrand, nu is het buiten wit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig viel het in mijn stad mee vanmorgen, geen gladde straten, wel wat restjes prut op straat. Nu is het avond en schijnt de zon en is alles verdwenen... als sneeuw voor de zon dus! 😁

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee, leuk je hier te zien, mevrouw Niekje! Hier vandaag ook niks, dit was gisteren.

   Verwijderen
 10. Hier was in de wijk net zoiets als op jouw foto's, maar in het bos, was het schitterend (zag ik op de foto's van mijn zus.
  Toen ik die zag, had ik spijt dat ik er toch niet even op uit was gegaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. We too Judy are seeing that white stuff. Yesterday was the first day of April and it certainly had us fooled...a slight dusting and then sunshine and then lots more white stuff covering up the blue skies. Today the sun is shining and it looks and feels like April. Hugs!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties... hartstikke welkom!
Ze worden gemodereerd om spam te voorkomen.